The Power of Words

Elders op dit blog heb ik al een keer geschreven over het effect van woorden. Dat was in Potje Pesten. Ditmaal een stukje over The Power of words, een prachtig filmpje dat laat zien dat woorden ook van grote invloed zijn op de boodschap die je uitdraagt; het effect van de woorden op de wereld. We zien een blinde man met een bordje zitten waarop staat: “I’m blind, please help” en vervolgens komt er een vrouw langs…

Het filmpje is inmiddels al bijna vier meer dan zes miljoen keer bekeken op YouTube…

Bekijk het filmpje hier:

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Actueel, Bewustwording, Bewustzijn, Film, Inspiratie, overdenkingen en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op The Power of Words

  1. Woorden kunen de wereld veranderen zowel ten goede als tot slechtheid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s