Fukushima’s Apocalyptische Dreiging

Vergeet even de main stream media die anders beweren… of niets zeggen. Dodelijke straling spuugt onverminderd voort. De emissieniveaus kunnen mogelijk ernstig escaleren en het einde is nog niet in zicht. Fukushima is/wordt mogelijk vele malen erger dan Tsjernobyl.

Het ‘controleren’ van deze ramp ligt mogelijk niet in het vermogen van Tokyo Electric of de Japanse regering. Maar dat mag geen reden zijn om verdere onnodige risico’s te laten oplopen. Het is de hoogste tijd voor ’s werelds beste wetenschappers en ingenieurs om de leiding te nemen – met alle benodigde middelen. En zelfs dan is een goede afloop onduidelijk.

Voor een kort, maar angstaanjagende overzicht bekijk dit filmpje van dr. Chris Busby. Fukushima Een, Twee en Drie zijn allemaal in verschillende stadia van smelten. Gesmolten brandstof bij Unit One is mogelijk door het reactordrukvat gebrand: het koelwater verdwijnt in de bodem. Dat levert een groeiende plas van radioactief water op die zich langzaam maar zeker naar de oceaan verplaatst. Niemand weet waar deze gesmolten massa van radioactieve brandstof zal eindigen.

Zeker in het geval van een naschok, stoom- en waterstofexplosies zal alle radioactiviteit vrijkomen. En ook de extra plutonium in de MOX-brandstof bij Unit Three is een extra risico. Ten minste een koelbad met afgewerkt splijtstof heeft in brand gestaan. De fabriekssite heeft al ten minste onder twee waterstofexplosies geleden en sommige geloven dat er ook een splijtingsexplosie heeft plaatsgevonden.

Alles bij elkaar heeft de structuren en de support systemen van de fabriek verzwakt. En de aardschokken en de zachte grond zijn mogelijk de reden dat Unit Four gedeeltelijk is verzakt en op instorten staat. Zelfs een relatief kleine naschok betekent mogelijk een catastrofe.

Meer explosies zijn mogelijk en meer lekken zijn vrijwel zeker. Escalerende straling van een van de reactoren zou kunnen betekenen dat alle werknemers moeten worden geëvacueerd waardoor de hele site aan de goden is overgeleverd.

De New York Times heeft gemeld dat de kritische afsluiterstoringen die geleid hebben tot de Fukushima ramp waarschijnlijk zijn voor tal van Amerikaanse reactoren.

Significant radioactief afval is inmiddels gevonden van duizenden meters van de fabriek in Fukushima. Stralingsniveaus in Tokio, op bijna 200 mijl afstand, zijn gestegen. Fallout is aangetroffen in Noord-Amerika en in heel Europa. De straling die in de oceaan terecht is gekomen is begonnen zich te verspreiden over de hele wereld. En er is nog veel meer aan de hand.

Bron: readersupportednews.org

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Actueel, Bewustwording, overdenkingen en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Fukushima’s Apocalyptische Dreiging

  1. Pingback: BOINNK!!! | APOCALYPTISCHE DREIGING.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s