Reïncarnatie van 2e WO-piloot een feit

Ongeveer zestig jaar geleden vloog een 21-jarige gevechtsvlieger, James M. Huston Jr, boven de Grote Oceaan toen hij werd neergeschoten door de Japanners. Niemand zou daar meer naar getaald hebben als de dertienjarige James Leininger niet was geboren. Een reeks van verbazingwekkende herinneringen voeren hem terug in de tijd en doen hem en zijn omgeving realiseren dat reïncarnatie (zie filmpje) een feit is.

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Avontuur, Bewustzijn, Inspiratie, overdenkingen, spiritualiteit, Spiritueel en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s