De Magneet jongen

Een 11-jarige  Braziliaanse jongen, Paulo David Amorim, staat al bekend als de menselijke magneet. Brazilië’s Globo TV heeft beelden uitgezonden hoe de vader allerhande metalen objecten  — vorken, lepels, pannen en zelfs een camera — aan de torso van de jongen vastplakt. Redelijk toevallig kwamen ze achter Paulo’s vermogens toen de vader hem vroeg om een mes en vork te pakken en het bestek aan hem bleef kleven. 

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Actueel, Inspiratie, overdenkingen, Wetenschap. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s