De aarde draait niet om de zon

Er is geen empirisch bewijs dat onze aarde daadwerkelijk om de zon draait, aldus Nassim Haramein. Maar wij accepteren dit als een gegeven. De aarde draait niet zozeer in een platte baan rond de zon, maar wij volgen een spiraal door tijd en ruimte als wij de zon volgen …

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Actueel, Bewustwording, Bewustzijn, Film, Inspiratie, overdenkingen, spiritualiteit, Wetenschap en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op De aarde draait niet om de zon

  1. Dik van Vliet zegt:

    Hij heeft gelijk. Maar het is relatief. Zon en aarde draaien op afstand om het centrum van de melkweg. De Melkweg beweegt zich in een cluster van melkwegstels. Dat cluster beweegt op zijn beurt weer door het ons bekende universum. En wat ons universum mogelijk doet ten opzichte van andere universums weten we niet. Dus we spiralen wat af door ruimte en tijd. Laten we het voor de begrijpelijkheid maar op houden dat de aarde gewoon om de zon draait.

  2. bas zegt:

    De aarde is ook geen bol , maar zo plat als een pannekoek !

  3. Ik ben het eens met Nassim Haramein en ook zijn visie wat betreft de lichtsnelheid deel ik.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s