Inspiratie nodig?

Leef je een leven van eenzaamheid?  Een leven van angst? Een leven van verslagenheid? Wil je een leven van overwinning? Heb je net NU inspiratie nodig? Kijk dan een naar dit filmpje van Nick Vujicic, een man geboren zonder ledematen. Vujicic: ‘I want you to know I found my strength in Jesus Christ.’ 

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in geloof, Inspiratie, overdenkingen en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Inspiratie nodig?

  1. Janneke Eliza zegt:

    Frans, bedankt voor de aandacht voor deze prachtige man. Ik ken zijn video’s van Youtube. Ik heb deze video nog een keer bekeken, want door je intro had ik iets van: Hè? Ik kan me niet herinneren dat hij een Jezuszieltjeswinner is. Hij is zoveel breder mensch.
    Je introductie vind ik dan ook één zin te kort, want daarna zegt hij. ‘and you’re going to found your strength in whatever you find it in.’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s