Het ‘stelen’ van water en de gevolgen van bottelen

Denk hier eens over na. Een liter gebotteld water kost in vele gevallen al meer dan een liter benzine! Wie wordt hier geflest? Als jij je dat realiseert dan kun jij je ook voorstellen water het nieuwe imperium is. Misschien is onze kroonprins en toekomstige koning zo gek nog niet.

Het ligt in de lijn der verwachtingen dat in 2030 tweederde van de mensen geen toegang meer zal hebben tot schoon drinkwater. Het maakt dus minder en minder uit waar je woont. Bedrijven zijn water inmiddels als een grondstof gaan beschouwen waarvan de prijs tot stand komt op basis van vraag en aanbod. Het zal ondernemingen er alles aan gelegen zijn om de markt van water meer en meer te controleren.

Wist je trouwens dat Amerikanen alleen al in 2010 ruim 33 miljard liter water in flessen kochten? Daarna is de verkoop alleen maar gestegen.

Tapped – The movie geeft een onthullend beeld.

http://vimeo.com/25473955

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Actueel, Bewustwording, Bewustzijn, overdenkingen en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Het ‘stelen’ van water en de gevolgen van bottelen

  1. edith walravens zegt:

    Het is niet voor niets dat het Nederlandse koningshuis zich al enkele jaren grote belangstelling heeft voor waterbeheer!…..Vooral kroonprins Alexander.

  2. jos van Veen zegt:

    Dat is even de vraag..zuiverings-en ontziltingsinstallaties zijn zo te realiseren.
    Moet je natuurlijk wel willen.Als je het liever bij de supermakt koopt of verheft tot door wetgeving met verbod op vrije toegang en beschikking op water(het zou rechts goed uitkomen en VVD waardig) tja, dan is alles mesjogge

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s