De invloed van zonnevlammen op jou

Meer en meer mensen voelen zich de laatste tijd onrustig en ongemakkelijk. Zonnevlammen spelen daarin een grote rol. Ze breken oude, nutteloze patronen los zodat er nieuwe kunnen ontstaan​​. Het gevolg kan zijn dat je op een en hetzelfde moment tegelijk hyper en uitgeput bent. Maar, zonnevlammen kunnen ook grote schade aanrichten als het gaat om onze aardse technologie, zoals computers.

Sinds de verhoogde activiteit van de zon kun jij de volgende (nieuwe) symptomen ervaren:

 • Tijd en ruimte beginnen, nog meer dan voorheen, onregelmatigheden te vertonen, te ‘wiebelen’.
 • Je lijkt, meer dan ooit, het contact met de tijd te verliezen.
 • Al sprekend vergeet je spontaan woorden, namen enzovoort.
 • Je dag verdwijnt gewoon.
 • En je slaapt (weer) niet goed.
 • ’s Nachts lig je veel te woelen en heb je ongewone dromen.
 • Je voelt enorme hoeveelheden door je lichaam stromen, gevolgd door een laag energieniveau.
 • Er zijn veel meldingen van misselijkheid, duizeligheid, pijn en andere lichamelijke ongemakken.
 • Velen voelen een diep verdriet.
 • Sommigen voelen zich alsof ze op het water lopen, niet-geaard zijn.
 • Weer anderen vertellen dat ’s nachts, waneer ze hun ogen sluiten, alles draait.
 • Mensen ervaren visuele stoornissen, keel- en schildklierproblemen, problemen van het binnenoor, zoemen in de oren, koude voeten en zelfs een ongebruikelijk symptoom als het hebben van een droge tong.

Herken jij een of meerdere van deze symptomen? Weet dan dat het niets is om bang voor te… Wees je er gewoon bewust van, neem extra rust en drink veel water.

Ook dit gaat voorbij.

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Actueel, Bewustwording, Bewustzijn, overdenkingen, spiritualiteit, Spiritueel, Wetenschap en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

8 reacties op De invloed van zonnevlammen op jou

 1. edith walravens zegt:

  Is hier wetenschappelijk onderzoek op verricht?
  Bovenstaande symptomen zijn op heel veel “ziekten” toepasselijk!

 2. Frans zegt:

  Hallo Edith,

  Het antwoord is ja. Zie bijvoorbeeld mijn artikel NASA voorspelt super zonnestorm in 2012. Ook hebben wetenschappers vastgesteld dat bijvoorbeeld de Schumann resonantie stijgt, met alle gevolgen van dien (zie Wij, de aarde en 2012).
  Wetenschappers zijn er ook achter gekomen dat er ‘iets’ is sneller dan het licht, al hebben ze grote moeite om dat toe te geven. En de snelheid van het licht is hoe wij tijd meten. Alles valt en staat hierbij, ook ruimte. Maar als tijd geen gegeven meer is volgens de wetten van Einstein, dan komt ruimte/plaats ook op een hellend vlak terecht. Daar word je natuurlijk wiebelig van!
  Kort en goed: de wetenschap is nog niet bereid toe te geven dat hun aannames op z’n zachtst gezegd onder druk staan. Vandaar dat wij het in overgrote mate moeten hebben van onszelf, ervaringsdeskundigen. Ik kan je zeggen dat mensen zonder een spoor van Alzheimer de laatste tijd heel veel vergeten. Hun enige manier om te functioneren is in het moment te zijn. Alle zekerheden (lees: wetmatigheden) lijken weg te vallen. Ga je naar je arts als je al tijden oorklachten hebt (tinnitus ofwel oorsuizen), dan zal bijna iedereen te horen krijgen: ik kan niets vinden. Kijk maar eens rond op het internet en je vindt nog veel meer voorbeelden.

 3. Hindrik zegt:

  Hallo Frans,

  Dat ”iets” dat sneller dan het licht gaat waar je het over hebt, heeft waarschijnlijk betrekking tot het experiment in CERN waarbij gedacht werd dat neutrino’s sneller gingen dan het licht. Dit bleek echter een fout in het experiment te zijn. Wat betreft de theorieën van Einstein, die gaan juist over de relativiteit van tijd. dwz dat tijd geen geven is. Volgens mij haalt u een paar dingen door elkaar.

  Wat betreft de zonnestorm, de zon heeft een cyclus van ongeveer 11 jaar, waarbij de magnetische polen omkeren. Dit gaat gepaard met een hogere zonne activiteit. Maar dit zal in 2012/2013 niet meer dan normaal zijn, dit is ook erg lastig te voorspellen.

  Als u zegt dat u het meer van u ervaringsdeskundigheid dan van de wetenschap moet hebben, vind ik ook dat u dit in alles moet doorvoeren. Dus geen gebruik meer maken van technologie, niet van medische wetenschap etc. Daar wens ik u dan ook heel veel succes mee, en ik hoop dat u veel aan uw deskundigheid heeft.

 4. Dit hoort allemaal bij het ascentieproces alle planeten ascenderen ook de zon ,dus onze aarde ook en wij mensen ook omdat we niet voor niets in deze tijd op deze planeet zijn gereincarneerd.Spirituele groei en zuivering alom.

 5. Mayoke Baars zegt:

  omdat ik regelmatig mijn bloeddruk check blijkt t dat die op sommige dagen, die dagen dat ik veel energie voel, ook heel laag of juist heel hoog kan zijn.. (ben ook HSP) Ik ben op zo’n dag dat ie heel hoog was, al eens bij mijn huisarts geweest die zei dat ik niet de verschijnselen van hoge bloeddruk had… Zij snapte ’t ook niet. Sindsdien controleer ik het dus.

 6. Frans zegt:

  Zou alles dan met alles verbonden zijn, zoals ook de kwantum mechanica veronderstelt? :-))

 7. Pingback: De invloed van zonnevlammen op jou | Mareiki

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s