Het meest waardevolle advies ooit gegeven

Wil je het meest waardevolle advies horen dat er in deze wereld van coaching, counseling, advies en therapie beschikbaar is? Kijk dan eens naar dit filmpje. Binnen drie minuten heeft dokter Switzer clientèle Catherine Bigman weer op het goede spoor. 

En dan komt er een (…), maar (…) en ontspoort deze dame weer. Catherine vindt er niet aan hoe ze door Switzer wordt benaderd. Ze vindt het te snel gaan. Maar is het dan zo eenvoudig? Ja, het is zo eenvoudig.

S-T-O-P, new word, I-T.

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Actueel, Bewustwording, Bewustzijn, Inspiratie, overdenkingen, spiritualiteit, Spiritueel en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Het meest waardevolle advies ooit gegeven

  1. David Veré zegt:

    Geweldig..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s