Dagboek van een Tijdreiziger

Gisteren kreeg ik in een zaaltje in Maastricht antwoorden voordat de vragen gesteld werden. Wie wil dat nu niet? De antwoorden kwamen van Bert Janssen – auteur, onderzoeker, avonturier en ontdekkingsreiziger – tijdens de laatste performance van deze rasverteller en mede gebaseerd op zijn laatste boek: Dagboek van een Tijdreiziger.

Als je Bert had willen horen spreken, dan ben je wat deze Tour d’Hollande betreft te laat. Maastricht was Janssen’s laatste optreden uit een serie van vier. En helemaal zoals ik hem ken: zeer onderhoudend en alles behalve oppervlakkig. Eén van de dingen die mij van deze middag is bijgebleven is de dia die Janssen toonde van een stierenvechter (zie foto) met het volgende onderschrift: There is a single moment when you see it, and you can’t go back. When you go back then you didn’t see it. Dat is zo waar!

Binnenkort is Janssen weer te vinden in Engeland. Deze reis noemt hij een Magische Krachtplekken Expeditie en trekt zeven dagen lang over de Drakenpaden, in de voetsporen van Koning Arthur, op zoek naar je eigen, persoonlijke Heilige Graal. Volgens mij is er nog plaats.

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Actueel, Bewustwording, Bewustzijn, Boeken, Inspiratie, spiritualiteit, Spiritueel en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s