Jezus in een Kit-Kat, pizza, broodje en pan

De lijkwade van Turijn is een van de meest bekende relikwieën binnen het Christendom. Het is een linnen kleed waarop een beeld van een man te zien is, Jezus volgens velen, met verwondingen aan de zichtbare hand. Verwondingen zoals ze zouden kunnen hebben ontstaan bij een kruisiging. Of dat zo is, daar wil ik het nu niet over hebben. Waar ik het wel over wil hebben is dat Jezus (ook) daarna op heel veel verschillende manieren is opgedoken. In een Kit-Kat bijvoorbeeld.

Zo werd het gezicht van Jezus in april 2011 gevonden in een 3-kazenpizza – Cheesus Pizza – in Brisbane, Australië. De ontdekking werd gedaan direct nadat de pizza uit de oven kwam. De pizza werd later vacuum verpakt en op eBay gezet. de opbrengst , zo’n 120 euro, ging naar een goed doel.

Toby Elles uit Lancaster, Engeland, ontdekte de afbeelding van Jezus in zijn koekenpan nadat hij in slaap was gevallen met de pan op het vuur. Doordat het spek na verloop van tijd begon te roken, werd hij gelukkig op tijd wakker en kon erger worden voorkomen.

Je zou maar in alle onschuld een broodje bestellen in een Indiaas restaurant, zoals David Howlett deed, en tot de ontdekking komen dat Jezus je recht in de ogen kijkt!

En last but not least. Dit gebeurde er nadat iemand zijn tanden in een Kit-Kat had gezet: Jezus verscheen.

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Bewustwording, Bewustzijn, geloof, Inspiratie, overdenkingen, spiritualiteit, Spiritueel en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Jezus in een Kit-Kat, pizza, broodje en pan

  1. David Veré zegt:

    Toeval, gezichtsbedrog of iets bovennatuurlijks. Dat is de vraag!

  2. Frans zegt:

    The truth is what you make it

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s