Op gebruikt frituurvet naar Rome rijden

Op Hemelvaartsdag 17 mei rijden Frans Huissen en zijn bijrijders Wouter Klomp en William Appelman met de ruim 20 jaar oude Mercedes van Frans Huissen naar Rome. Bijzonder is dat zij dat doen op gebruikt frituurvet.

‘Wonders of Waste’ is een 1.600 kilometer lange rit van Rotterdam naar het Colosseum in Rome, Italië. Er mag alleen gebruikte frituurolie als brandstof getankt worden, en deze moet onderweg gratis worden verkregen. Aan deze rit doen negen auto’s mee.

Het doel van de rally is geld te inzamelen en te laten zien dat oude frituurolie geen afval is. Frituurolie wordt nu vaak niet recycled, terwijl het een goede basis vormt voor een milieuvriendelijke brandstof. Frituurolie inzamelen moet net zo gewoon worden als het scheiden van plastic, glas en oud papier. Alle teams hebben bovendien ook een goed doel waarvoor zij onderweg aandacht voor vragen. Het team van Huissen, Klop en Appelman rijden voor de The Hunger Project.

De rijders zullen in de loop van zaterdag in Rome aankomen en vervolgens wordt in een bonte stoet naar het Colosseum gereden. Op zondagmorgen worden zij ontvangen op de Nederlandse ambassade door Nederlandse Ambassadeur. Op de terugweg zal in Duitsland op het circuit van de Neurburgring een aantal extra rondjes worden gereden.

Ook nu nog is het is voor bedrijven mogelijk zich als sponsor aan het goede doel te linken. Bel daarvoor Frans Huissen op +31 06 2523 4190 of mail: frans@liedevin.nl.

De heren verwachten in de loop van dinsdag 23 mei terug te zijn. (Bron: abradio.nl.)

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Actueel, Avontuur, Bewustwording, Bewustzijn, Inspiratie, overdenkingen, Wetenschap en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s