Educate before you vaccinate

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Actueel, Bewustwording, overdenkingen en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Educate before you vaccinate

  1. Cor zegt:

    Volgens de Amerikaanse dierenarts Don Hamilton is de mogelijke “winst” van vaccinaties dat zij wellicht acute infectieziekten zouden kunnen voorkomen. De nadelen van vaccinatie bij mens en dier zijn echter veel groter: meer en ernstigere chronische aandoeningen. Als regulier dierenarts is hij gestopt met vaccineren, omdat hij merkte dat er (te)vaak een tumor ontstond rond de plek van de vaccinatie. Inmiddels werkt hij nog uitsluitend met homeopathie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s