Bottle Sandals

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Actueel, Bewustwording, Inspiratie, overdenkingen en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Bottle Sandals

  1. mikesmessaert zegt:

    Dit beeld is zo veelzeggend en tegelijk zet ons dit op onze plaats. Nooit tevreden, alles willen hebben en liefst zo duur en zo schoon mogelijk…Terwijl mensen die niks hebben al blij zijn om iets aan te trekken. Maar dit is en blijft voor ons als onverschillige mens, een ver van mijn bed show. Hier is het al een ramp als even de elekticiteit weg valt…ginds kennen ze niet eens de betekenis van elektriciteit….een wereld van verschil.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s