Microchip in medicijnen? Zó handig!

De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) heeft de verkoop van pillen met een RFID Mircochip goedgekeurd. Nadat deze medicijnen al waren goedgekeurd in Groot-Brittannië, is de Amerikaanse FDA nu ook overstag gegaan. De FDA stemt in met een opneembare digitale sensor die de fysieke gezondheid kan volgen.

Waarom dat nodig is? Voor patiënten natuurlijk die hun medicijnen vergeten in te nemen. De opsporing-verzocht-chip gaat ze daar bij helpen. Proteus Digital Health (PDH) heeft als eerste de chip in een pil toegepast waarvan Europa de primeur had. Volgens George Savage, chief medical officer bij PDH, luidt deze uitvinding een nieuw tijdperk in van digitale geneesmiddelen en zal de toepassing van de chip voor een paradigma verschuiving zorgdragen. De chip, zo klein als een zandkorrel, kan moeiteloos worden ingebed in een pil, worden ingenomen door de patiënt en daarmee zijn lichamelijke gezondheid controleren. De chip verzamelt metingen zoals hartslag, lichaamshouding en activiteit. De chip stuurt een signaal naar een smartphone, die vervolgens de gegevens naar de arts stuurt.

Iedereen blij, toch?

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Actueel, Bewustwording, overdenkingen, Wetenschap en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Microchip in medicijnen? Zó handig!

  1. mikesmessaert zegt:

    Wie wordt daar nu slimmer van? Pil vergeten? Zie de dokter al bellen….Trouwens zal je straks geen overvloet aan zandkorreltjes hebben in de waterfilter en kan die dan niet uitgelezen worden door iemand die er geen zaken mee heeft. Idem voor de patch. Is deze waterdicht gelinkt aan de smartphone? Zie een alzheimer patiënt al lopen met een smartphone…wordt gebeld ” ge moet uw pil nemen” Ja goed….wat is een pil? Zo dom als het maar kan…is mijn mening hier in.

  2. Henk zegt:

    Vreselijk dit soort uitvindingen en ontwikkelingen. Ik zal nooit van mijn leven een rfid-chip slikken, noch in mijn hand of arm laten injecteren om mijn gezondheid door instanties laten volgen. Ik ga nog liever dood dan die rotzooi in mijn lichaam. Moeten we ook niet willen. Grove schending van de lichamelijke integriteit dit soort ontwikkelingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s