Steven Frayne a.k.a. Dynamo: Magician Impossible

Manipulate matter with the mind? It can be done. See for yourself.

Ooit was het idee van een man op de maan even idioot als een man die op water loopt. Frayne: “Daarom laat ik fysiek transformatieve mensen aan mensen zien. Maar grootvader zei mij dat ik alles kon zijn en doen wat ik zou willen. En hij zei ook: ‘Als je een gave hebt, moet je die delen.’ Voor mij is magie niet mensen in de maling nemen. Het gaat erom verwondering te creëren waarbij voor een kort moment ALLES mogelijk is.

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in overdenkingen en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s