Wetenschap verbetert de champignon. Eindelijk!

Op de foto is het al te zien: ze zien er niet uit onze champignons! Dat moet beter kunnen, zal de wetenschap gedacht hebben. Mooier, langer houdbaar, voedzamer en – maar dat is natuurlijk het minst belangrijk en daarom noem ik het als laatste – een hogere productie.

Wetenschappers hebben lang getalmd, zo maak ik uit een artikel van de Volkskrant op, om te kijken wat de paddestoel precies onder zijn genetische motorkap heeft. Een internationaal consortium van onderzoekers (ronkende taal!?) bracht voor het eerst het volledige dna van de champignon in kaart.

De Wetenschap verwacht dat de nieuw opgedane kennis over de genetische radertjes van de champignon op korte termijn nieuwe varianten kan opleveren. Vroeger moest je ze geduldig kruisen, nu kan men de diverse variëteiten van de champignon vergelijken, en precies de eigenschappen die nodig zijn met elkaar kruisen.

Evolutie is zó achterhaald anno 2012.

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Bewustwording, overdenkingen, Wetenschap en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s