Frontier Bookshop al 10 jaar grensverleggend

Ineens is het dan zover. 21 december 2012 bestaat Frontier Bookshop tien jaar. Er is in die periode veel gebeurd. De winkel groeide uit – letterlijk en figuurlijk – tot een onderscheidende en toonaangevende in zijn soort. En inmiddels is het allang niet meer alleen een maar boekwinkel, want je kunt er ook terecht voor gezondheidsproducten, handlezen & numerologie, tarot, aura reading & healing en Japanse facelift massage.

Lees de rest van het artikel in Frontier Magazine 18.9, nummer 111, november – december 2012.

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Actueel, Bewustwording, Bladen, Frontier Magazine, Inspiratie, spiritualiteit, Wetenschap en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Frontier Bookshop al 10 jaar grensverleggend

  1. Marilene zegt:

    leuk om te lezen en ga zo door!

  2. Samen met haar echtgenoot Achnaton spande Nefertiti zich in om vastgeroeste principes te doorbreken en een heropleving van de Egyptische cultuur in te luiden. Ook de Frontier Award wordt uitgereikt aan mensen die vernieuwend en grensdoorbrekend bezig zijn om een positieve verandering teweeg brengen.

  3. piracetam zegt:

    In een aantal talen kan het persoonlijk voornaamwoord worden weggelaten, omdat de gebruikte werkwoordsvorm voldoende informatie geeft. Bijvoorbeeld in de Latijnse zin Cogito ergo sum (ik denk dus ik ben, een citaat van René Descartes ) ontbreken persoonlijke voornaamwoorden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s