Zeewier? Leer in mogelijkheden denken!

ZeewierZeegroenten zitten boordevol mineralen en zijn zeer gezond. Je mag het ook wel een vergeten groente noemen, want vroeger werden er veelvuldig zeegroenten gegeten in heel Noord Europa. Tegenwoordig denken wij dat deze producten alleen uit Japan komen, maar niets is minder waar. Hier in ons eigen land groeit het volop zoals bij Texel of in het Grevelingenmeer. Frans Vermeulen volgde een workshop en bericht. Lees alles over zeewier in het maartnummer van ParaVisie.

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Actueel, Bewustwording, Inspiratie en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s