Het lijkt nergens op

Judith Michels en Henk JanssenHet helend mediumschap van Henk Janssen en Judith Michels

Vind de kracht bij jezelf, is de essentie van de aanpak die Henk Janssen en Judith Michels voorstaan. Vanuit pure individualiteit ontdekken dat jij je in vrijheid met anderen kunt verbinden. Niet omdat je de ander dwingend nodig hebt, maar volledig vanuit je eigen kracht. “Pas dan zal er sprake zijn van het nieuwe wij.”

Het gaat volgens Henk en Judith om het opruimen van oude conditioneringen, overtuigingen en patronen. Henk: “Als je het individu wilt versterken, moet het zich losmaken, terugvallen op zichzelf en deuren dicht doen. Pas daarna gaan er nieuwe deuren open. Ik weet uit eigen ervaring hoe spannend dat is, want je denkt echt alles kwijt te raken. Het voelt als een val in het luchtledige.” Kinderen helpen ons vernieuwen, volgens Henk. “ADHD, autisme, asperger, PDD-NOS of welk label je deze kinderen ook wilt geven, ze stuiteren omdat ze gefrustreerd zijn. Ik vergelijk kinderen graag met software. De nieuwste generatie vertegenwoordigt de nieuwste software en de oudere generaties snappen niet goed hoe die werkt. Het enige wat de volwassenen kunnen bedenken is – nog meer – macht en controle uitoefenen, maar dat verhaal is gedoemd te mislukken. Kijk maar om je heen.”

Crisis is een geschenk
Macht en controle is iets van het voorbije Vissentijdperk. De naweeën laten zich nadrukkelijk en op alle maatschappelijke vlakken gelden. Er is momenteel geen gebied waar geen crisis…
Lees het hele artikel hier.

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Actueel, Bewustwording, Bladen, overdenkingen, Spiegelbeeld en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s