Wat de Kanker Industrie Je Niet Vertelt over Chemotherapie en Bestraling

Kanker

De Farmaceutische Industrie vertelt ons dat chemotherapie levens redt, je kans van overleven op lange termijn verhoogt en dat deze vorm van therapie gezonde cellen niet beschadigt. Al deze verklaringen  zijn vals. Gif doodt namelijk zonder onderscheid, heeft dat altijd gedaan en zal dat ook in de toekomst doen. Terwijl chemo gezonde cellen schaadt, zet deze vorm van therapie ook de aanmaak van een eiwit in werking dat tumorgroei ondersteunt en weerstand biedt tegen verdere behandeling. Je leest het goed… chemotherapie stimuleert de groei van kanker en is de belangrijkste oorzaak van secundaire kankers.
Lees verder: 90% of Patients Who Receive Chemotherapy Suffer Fatal Effects

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Bewustwording, overdenkingen, Wetenschap en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Wat de Kanker Industrie Je Niet Vertelt over Chemotherapie en Bestraling

  1. gerrit zegt:

    ik heb de ziekte van khaler, beenmergkanker dus, als ik het goed begrijp dan wordt ik bewust ziek gehouden, maar wat moet ik anders dan doen, geef dat ook eens aan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s