GM mais het nieuwe softenon?

Afbeelding

Zo zien ratten eruit die hun hele leven genetisch gemanipuleerde maïs eten met Monsanto’s Roundup en kunstmest als bijgerecht. Het veroorzaakt bij hen gruwelijke tumoren, orgaanschade en een vroegtijdige dood.

Dat is de conclusie van een schokkende nieuwe studie die de lange-termijn effecten onderzocht van de consumptie van Monsanto’s genetisch gemanipuleerde maïs. Deze studie wordt beschouwd als het meest grondige onderzoek ooit naar de gezondheidseffecten van genetisch gemanipuleerde voedselgewassen en het herbicide Roundup op ratten.

Het nieuws van deze gruwelijke bevindingen verspreidt zich als wildvuur over het internet. Zelfs de mainstream media zoals Daily Mail ontkomt niet aan de shock die de foto’s van de ratten met meerdere groteske tumoren teweegbrengt. Sommige tumoren zijn zo groot dat de ratten bijna stikken. Is genetisch gemanipuleerd voedsel het nieuwe softenon?

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Actueel en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op GM mais het nieuwe softenon?

  1. desireerover zegt:

    Arpad Pusztai toonde al in 1998 aan dat genetisch geMANIPULEERde aardappelen (laten we alsjeblieft het enige juiste woord gebruiken!) bij ratten schade toebrachten aan maagwand, ingewanden en ook aan de seksorganen. Pusztai werd ontslagen en zijn reputatie werd verwoest…
    Welkom in de wereld van corporatistisch verraad aan de natuur, het mensdom en de dieren…

  2. Henk zegt:

    Kan je even de link naar alle ‘mainstream media’ delen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s