Aspartaam gemaakt van het afval van E. coli bacterie

bioengineered ecoli-bacteriaEscherichia coli (E.coli) is een staafvormige bacterie die veelvuldig voorkomt in onze dikke darm en help ons voedsel te verteren. Gemiddeld komen zo’n tien miljard van deze bacteriën per dag via onze ontlasting naar buiten. Tot zover geen nieuws.

Minder bekend is dat Monsanto de afvalproducten van genetisch gemodificeerde E. coli bacteriën gebruikt om aspartaam te maken. Voor degene die dat willen verifiëren is nu het Europese octrooi voor aspartaam ​ online beschikbaar.

Het patent heeft betrekking op gekloonde micro-organismen wat staat voor genetisch gemanipuleerde E. coli bacteriën. De gecultiveerde en goed gevoede E. coli bacterie produceert eiwitten die het asparaginezuur – fenylalanine aminozuursegment dat nodig is om de zoetstof te produceren.

Het eerlijk-over-eten Voedingscentrum schrijft: Aspartaam is een veilige kunstmatige zoetstof, die ongeveer 200 keer zoeter is dan suiker en nauwelijks calorieën levert. Je vindt aspartaam vooral in light frisdrank, suikervrij snoepgoed en zoetjes. Het heeft het E-nummer E951.

Op je gezondheid.

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Bewustwording, overdenkingen en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Aspartaam gemaakt van het afval van E. coli bacterie

  1. haphaistos zegt:

    Op dezelfde wijze wordt insuline voor diabetes patienten gemaakt. Verschrikkelijk he. Vroeger isoleerde men dat uit dode koeien. Veel beter. Een hele hoop medicijnen en voedingsstoffen worden gemaakt door genetisch gemodificeerde bacterieen. Dat is vaak goedkoper en milieuvriendelijker dan chemisch synthetiseren en net zo veilig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s