Aquarius Angels brengen ons terug tot goddelijke perfectie

Aquarius Angels“Je gaat het pas zien als je het doorhebt” zei Johan Cruyff. Exact de weg die engelenmedium Annelies Hoornik momenteel aflegt met de Aquarius Angels, die er zijn om de mensheid over te zetten naar de hogere trilling van het Aquariustijdperk.

Annelies’ eerste healingervaring met de Aquarius Angels dateert van 2006, hoewel zij zich dat pas veel later realiseerde. Een manager bij haar oude werkgever liep van alle kanten vast. Annelies: ‘Ik kende hem niet terug en dacht: ik weet niet of ik iets voor je kan doen. Ik vroeg hem op tafel te gaan liggen en zei tegen de engelen: ”jullie feestje”. Opeens was daar het inzicht: deze man kan wel menen dat hij niet verbonden is met de bron en dat er ziektes zijn, maar ik hoef niet mee te doen aan de illusie van afscheiding. Ik kan wél één met de bron zijn, en als hij in mijn aura zit dan moet hij mee. Op dat moment legde ik mijn handen op hem en het was “woosh”, klaar. Uit onwennigheid heb ik dat half uur nog volgemaakt, maar dat was onnodig. Toen hij van de tafel stapte was alle pijn verdwenen.’

Je hebt eens gezegd: mijn aanwezigheid is voldoende.

‘Ja, dat zag ik bij een training van engelenmedium Doreen Virtue. Tijdens een visualisatie kreeg ik via Jezus mijn potentieel te zien. Het was als bij een concert van Robbie Williams met 250.000 mensen. En het enige wat ik deed was er met mijn aura tussendoor lopen en de mensen werden geheald.’

Zijn de mensen daar klaar voor?

fruitallergie‘Nee. Zonder aanraking is nu nog een stap te ver voor klanten en misschien ook voor de behandelaars. Maar daar gaat het wel naartoe. Nu worden tijdens een Aquarius Angels-Healing enkele aandachtspunten met de handen aangeraakt, hoewel slechts kort, enkele seconden. Een consult duurt een half uur, maar het energiewerk in totaal misschien vijf minuten en er gebeuren waanzinnige dingen. Het heeft mij van mijn vliegangst afgeholpen.’

FruitallergieGeert Besselink, een van de Aquarius Angels-trainers, had hooikoorts en een fruitallergie. At hij een appel dan kreeg hij binnen een mum van tijd een opgezwollen keel en jeukende oren. Na een healing tijdens zijn eigen Aquarian Angels-training pakte hij ’s avonds onbewust een appel en was stomverbaasd dat de reactie uitbleef. Geert: ’Ik was er in één klap vanaf. Toen een nectarine en kersen – ook geen last! Sindsdien heb ik bovendien geen hooikoorts meer.’

http://www.engelenpad.nl

Werk je met aandachtspunten?

‘Er zijn punten op het lichaam die corresponderen met ervaringen en emoties. Bij oudere therapievormen wordt er een blokkade weggehaald en wordt er aangevuld met gouden licht. De Aquarius Angels halen “het stukje” uit de illusie van afscheiding en brengen het weer terug in de goddelijke perfectie. Want als alles terugkeert in de goddelijke perfectie verdwijnt de ziekte.’

Hoe werkt dat?

kerstboomverbranding‘Het is een vast patroon. Er wordt van de behandelaar gevraagd zich er zo min mogelijk mee te bemoeien, dus wat de klant ook aanbiedt, de standaardsessie blijft hetzelfde. En van daaruit kan het zijn dat er enkele behandeltechnieken bij komen, maar die bieden zich dan vanzelf aan door de engelen, zoals een tijd-ruimtehealing, een goddelijke correctie, een innerlijk kind-healing, een zielenhealing of een zielendoelinfuus.’

Angst voor vuurMijke Neufeglise-Arts was bang voor vuur voordat ze de cursus Aquarius Angels-Healer afrondde. Toen er in de groep kaarsjes werden aangestoken vroeg zij haar buurvrouw dat te doen. “Blaas maar weer uit,” zei Annelies, “en steek hem zelf maar aan.” ‘Haar aanmoediging voelde bevrijdend,’ vertelt Mijke. ‘Daarna werd ik op een schoolfeest van mijn kinderen uitgenodigd over een Sint-Jansvuur te springen. Dat deed ik. Mijn angst voor vuur is weg. Via de engelen weet ik dat mijn angst kwam omdat ik in een vorig leven op de brandstapel ben verbrand.’

http://www.praktijkmirabella.nl

Men zegt soms: je hebt ergens last van, maar als je de onderliggende reden niet healt dan healen de allergie of de angst ook niet.

Lastral‘Klopt. Daarom geven de engelen zonodig een tijdsvenster. Tijdens de sessie wordt de spirit geheeld. Daarna wordt de heling “ingedikt”: mentaal, emotioneel en fysiek. Dat tijdsvenster wordt gegeven door een flesje Lastral – de Aquarius Angels zetten de goddelijke perfectie van de sessie op water in de vorm van nazorgdruppels die mensen na een sessie mee naar huis nemen (tweemaal daags vier druppels gedurende vier weken, fv). Deze periode geeft de ruimte om ook lichamelijk tot de conclusie van heling te komen.’

Tijdsvenster en tijd-ruimtehealing, hebben die met elkaar te maken?

‘Een tijd-ruimtehealing wordt gedaan omdat een stuk van de ziel om het hart zit, de energie die het hart laat kloppen en het lichaam bij elkaar houdt. Die energie zit tussen al die cellen. Op het moment dat dat stuk fysiek aanwezige ziel niet kan helen, anders dan even apart genomen te worden, wordt de tijd-ruimtehealing aangeboden. Dan krijgt de ziel, buiten tijd en ruimte, álle tijd en ruimte, en is na terugkomst de energie in het lichaam volledig veranderd. Een klant merkt daar niets van behalve soms een golf(je) energie.’

Een golf(je) energie?

‘De eerste keer dat het gebeurde, wist ik ook niet wat er aankwam. Ik heb het eerst omschreven als een witte lichtmuur. Ik voelde het ook duwen tegen mijn rug en kreeg het gevoel: ik ga naar voren. Dat kwam langzaam, duwde door tot mijn hartchakra en op het moment dat het hartchakra geraakt werd, versnelde het en schoot meteen door de persoon waar de heling voor was. En die voelde alleen maar een schokje door het lichaam gaan.’

ProefkonijnVictor Jirka, rechterhand van Annelies: ‘Annelies vroeg mij of zij de goddelijke correctie mocht toepassen op mijn hartchakra. Ik voelde de energieoverdracht en zat een kwartier lang voor pampus op mijn stoel. Met een glimlach van oor tot oor. Mensen vroegen mij: “wat is er?” waarop ik zei: er is iets geheald, maar ik heb geen idee wat. Tot op de dag van vandaag. De engelen hebben zo hun eigen manier om sceptici te overtuigen.’

http://www.engelencoach.nl

Wat moet ik mij nu bij de Aquarius Angels voorstellen? Ze waren er waarschijnlijk altijd al…

Feng shui‘Ze zijn de engelen die vallen onder de helende engelen van Rafaël. Zij richten zich er specifiek op om mensen van het oude Vissentijdperk naar de nieuwe trilling van het gouden tijdperk te brengen.

AllureWena Brussaard was een Feng Shui-master en wilde authentiek gaan leven. De Aquarius Angels gaven haar uiteindelijk antwoord op haar droom over een gevelsteen op haar werk waar ALLURE op stond: ALL YOU ARE… ‘Echt jezelf zijn en dat uitstralen,’ zegt ze. ‘Sindsdien helpen de engelen mij de energie van Feng Shui te veranderen in een zachtere energie. Een met minder angst en controle.’

http://www.engelenfengshui.nl

Aquarius Angels Practioners worden tijdens healingsessies al volledig in de energie van het toekomstige gouden tijdperk geplaatst (2024, 2032 en later), kunnen daardoor hun eigen sores weglaten en er totaal voor de klant zijn.’

Als mensen op nee staan, is healing dan mogelijk?

‘Wanneer mensen langskomen voor een healing, staat de deur in feite ergens open. Alleen loopt hun geest tijdens de sessie in de weg. Daarom is de Lastral ook zo handig. Die fikst het dan achteraf als ze alle ideeën los hebben gelaten.’

Nieuwe vorm van energieHeler Siem Dudink: ‘Deze totaal nieuwe vorm van hoogfrequente energie levert snel resultaten. Mijn allereerste klant met de Aquarius Angels-Healingmethode leefde in een diepe angst, zelfs met zelfmoordgedachtes. Twee dagen later belde ze mij: “de zelfmoordgedachtes zijn weg en ik ben zeker driekwart van mijn angst kwijt.” Er gebeuren echt wonderen.’

http://www.engelencursus.nl

Dit artikel verscheen eerder in Frontier Classic, jaargang 21.1, nummer 124, jan/feb 2015.

Advertenties

Over Frans

Frans Vermeulen took his first spiritual footsteps in Australia at the Australian Institute of Metaphysics. Thereafter he focused as a writer on spiritual topics. Frans has interviewed some of today’s leading spiritual teachers, including Rananda, John de Ruiter, Drunvalo Melchizedek, Robbert van den Broeke, Caroline Myss, Ton van der Kroon, William Whitecloud, dr. Sha, Robbert Moss, Olof Smit, Patricia Cori, Robert Tenzin Thurman, Eric Pearl and Gary Renard. His greatest love is what he regards as “the pure non-duality of A Course in Miracles.”
Dit bericht werd geplaatst in Bewustwording, Bladen, Frontier Classic, Interviews en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s