Contact

Stuur een berichtje naar  renvogel hier [at] hotmail [dod] com.

Advertenties

18 reacties op Contact

 1. Dag Frans,
  De Educare met jouw artikel over John Taylor Gatto is klaar. Hij is mooi geworden, het is een interessant stuk. Wil je een pdf voor op je website?
  Groet, Marijke Sluijter

  Graag en groet, Frans

 2. Mary zegt:

  Elisabeth Willeboordse studeert ook geneeskunde, zijn jullie haar vergeten?

 3. esther zegt:

  Hallo Frans,

  Ik kwam dit artikel tegen waarvan ik de schrijfster ben. hierbij de nieuwste ontwikkeling, wellicht iets acceptabeler dan allleen dat “enge potjes” experiment. Met vriendelijke groet, Esther

  P.S. Helaas kopieert de omslag niet mee, dan zul je toch even op de site moeten kijken indien het je interesseert…

  Newtide Foundation ontwikkelde in samenwerking met drukkerij Wedding het boekje

  Jij bent Mooi, ontdek het zelf!

  In dit boekje maken kinderen op speelse wijze kennis met de kracht en het effect van woorden. Door middel van een eenvoudig experiment, dat zij zelf uitvoeren, wordt visueel gemaakt dat de uitdrukking “schelden doet geen pijn” niet opgaat.
  Het experiment laat kinderen de kracht van woorden zien en ervaren. Daarom is dit boekje bij uitstek geschikt om pestgedrag aan te pakken. Daarnaast ontdekken zij de effecten van liefdevolle aandacht. Vanuit dit inzicht kan dan een gedragsverandering plaatsvinden in de omgang met anderen gebaseerd op “water en normen”.

  Dit boekje is voortgekomen uit het werk van Masaru Emoto,o.a. auteur van De boodschap van water. Hij ontdekte kristallen in water en wist deze visueel te maken met foto’s die magisch van schoonheid zijn. In dit boekje is zijn theorie door Esther van Benthem vertaald naar praktische toepasbaarheid. Hiermee wordt een geheel nieuwe manier van kijken/ervaren geboden die met geen enkele religie dan wel levenstroming in conflict is, maar veeleer beantwoordt aan ons verlangen “eerst zien en dan geloven”.

  Naast kennisoverdracht is er in dit interactieve boekje veel ruimte voor de eigen fantasie en gevoelsbeleving waardoor dit een persoonlijk document van elk kind wordt.
  Het boekje is full color, 20 pagina’s, bevat vele foto’s van de waterkristallen en tevens een uitneembaar stickervel waarop de kristallen zijn weergegeven.

  Dit boekje is geschikt voor:

   iedereen van 8 tot 100 jaar die op ontdekkingstocht wil gaan.

   de groepen: 6/7/8 van het basisonderwijs

  Als school kunt u dit boekje inzetten:

   Om kinderen kennis te laten maken met een geheel nieuwe manier van kijken/ervaren.

   Als project om pestgedrag aan te pakken onder de naam : Potje tegen pesten.
  Hiervoor is een handleiding ontwikkeld die de leerkrachten suggesties geeft voor de indeling van de lessen. Tevens bestaat de mogelijkheid dat Esther van Benthem dit project op uw school komt begeleiden.

  Meer informatie over kosten en bestelling is te vinden op http://www.newtide.tv

 4. Anja zegt:

  Beste Frans,

  Na het lezen van je colum in Educare, ben ik erg geïnteresseerd in het boekje “Er Is Een Andere Manier Om Naar De Wereld Te Kijken”.
  Kun je mij informeren waar ik het kan krijgen?

  vriendelijke groet,

  Anja van Eijck-Alferink

 5. mars zegt:

  waar zijn lezingen van rananda?

 6. Frans zegt:

  Kijk eens op de volgende url: http://www.rananda.com.
  Daar vind je onder events de agenda van Rananda.

 7. Leo Wobben zegt:

  Medewerker – student van de Wereld van de Wijsheid.

  Welkom voor een ontmoeting aan de leestafel

  LESSEN IN WIJSHEID

  ”Een andere kijk op esoterie en spiritualiteit”

  Aan de leestafel is het mogelijk om vragen te stellen of een boekje te lezen over wat u op dat moment het meest aanspreekt.
  *
  Het Mens-zijn, De levenscyclus, De Relaties Bewustzijnsgraden, De Denkkap, De Planeetkrachten,enz.

  Aan de symbolen uit de Wereld van de Wijsheid zit geen emotie vast, het zijn alleen maar trillingen. De maan-energie reageert sterk op ieders fantasie waardoor het magische denken wordt geactiveerd.
  *
  Vooral de mens in de blauwe trilling heeft er een handje van om steeds situaties in zijn leven in te schatten via deze maan-energie en zegt: “toeval bestaat niet, dit zal wel een betekenis voor mij hebben. Boekje, De maan-energie, Het stoffelijke bewustzijn.

  Leo@

 8. Welkom op deze website van de Wereld van de Wijsheid.

  Gedurende de periode dat deze website in de lucht is hebben wij verschillende pogingen ondernomen om meer duidelijkheid te verschaffen over de Wereld van de Wijsheid,de Leraren en de aspecten van de taak die wij, in dienst van deze Wereld, uitdragen. Maar we zijn ons ervan bewust dat het lapwerk is, vooral ook omdat onze taak steeds in beweging is en het niet makkelijk is om in fatsoenlijk Nederlands uit te leggen wat de Wereld van de Wijsheid, de Leraren en onze taak behelst.
  Vooral omdat deze woorden niet zijn ingeburgerd.
  Men kan zich een voorstelling maken van…… en gemakkelijk praten over God, hemel en hel, engelen en over mediums die daarmee in contact staan. Maar dit zijn beelden die aangereikt zijn via boeken, godsdienstige stromingen en huidige spirituele technieken.De informatie die op deze website is te vinden overstijgt deze beelden en wij proberen u via gedichten en teksten, een grotere kijk te geven, want de Wereld van de Wijsheid omvat alles, is niet onder te verdelen in aparte hokjes en ook de plaats die de Leraren innemen is groter dan een mens bevatten kan.
  Maar wij kunnen ons voorstellen dat de mens, die voor het eerst met deze materie in aanraking komt, even moet ‘ doorbijten ’ om contact te krijgen met het aangebodene,vooral omdat de Wereld van de Wijsheid zich alleen maar van de symbolentaal bedient.
  Wij hopen dan ook dat u met ‘open vizier’, zonder
  vooringenomenheid, de verschillende items de revue zult laten passeren.

  Agenda voor het seizoen ’09 – ’10
  http://www.wereldvandewijsheid.nl
  Leo@

 9. Mirjam zegt:

  Ik ben zelf stralingsgevoelig en heb toestemming van Frans om andere elektrohypersensitieven te helpen door mijn radiation-free B & B via dit medium bekend te maken voor stralingsgevoeligen.
  Bed & Breakfast ‘Stralingsvrije Oase’
  Contact: Mirjam Coumans
  Tel +32 / 12 / 45. 85. 41
  Elderenweg 46, B 3770 Riemst-Millen, België
  Rookvrij huis en tuinen ;
  Grijs-water-circuit ;
  Groene stroom, grote tuinen met knuffeldieren ;
  1 kind en 2 volwassenen op 1 kamer ;
  Ontbijt met biologische producten ;
  Badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet ;
  Buitendouches op zonne-energie ;
  Prijs: 30 euro/volwassene/nacht incl. royaal ontbijt ;
  Bij elke 3e overnachting € 5,- p.p. korting !
  Geschikt voor zowel korte als langere verblijven ;
  Ruime gratis parking ;
  Fietsenverhuur met jeux de boules-baan op loopafstand ;
  Gratis fietsen- en motorenstalling ;
  BTW nummer: BE 0817.425.928
  E-mail: MirjamStephan at yahoo dot com
  Boek nu het najaarsarrangement: http://najaar.toerismelimburg.be/arrangementen?zoekterm=oase&field_accommodatie_regio_value=All&field_arrangement_type_value=All&field_accommodatie_type_value=All&field_arrangement_personen_value_many_to_one=All&field_arrangement_nachten_value_many_to_one=All&field_arrangement_prijspppn_value=
  Wij, Mirjam en Stephan, heten je van harte welkom in het dorpje Millen. Wij spreken Engels, Frans en Duits, naast onze moedertaal Nederlands. Onze Bed & Breakfast is stralingsvrij, geen DECT-telefoon of g.s.m. in gebruik, geen straling van Internet en digitale tv, alle apparatuur is aangesloten met draden. Wij draaien op groene stroom van louter en alleen windmolens (Ecopower).
  Mogelijkheden voor fietsen, varen, wandelen, motor-, trike-, paard- of ponyrijden, (wijn)kastelen-, grotten- of museabezoeken zijn allemaal op fietsafstand te vinden. Skiën en sleeën kan in Ovifat, op auto/motorafstand. ’s Avonds kun je op het terras, in de woonkamer of in de mooie eetkamer zitten, waar je tevens aan een gezelschapsspel kan deelnemen. In de woonkamer kan je ’s avonds digitale tv kijken of een boek lezen.

  In bovenstaande prijs zijn inbegrepen:
  * fietskaarten geven wij in bruikleen ;
  * ontbijt met biologische producten ;
  * bed- en badlinnen ;
  * overdekte afgesloten fietsen- / motorenstalling ;
  * afgesloten parking.

  Extra:
  * bij onze B & B kan je een rubberboot huren ;
  * fietsen te huur op loopafstand ;
  * wij brengen uw bagage naar de volgende fietslogies ;
  * toeslag voor 1 nacht, 5 euro ;
  * toeslag 25 euro indien single ;
  * kinderen logeren voor slechts 20 euro per nacht ;
  * gezonde lunchpakketten of ontbijtpakketten ;
  * motorrijders kunnen de motor in de garage parkeren ;
  * aanhanger met waterscooter of surfplank ook.

  Ligging:
  Het huis waar je logeert is een gezellige English Cottage op 6 km van Tongeren (grootste antiek- en rommelmarkt van de Benelux). Het ligt dichtbij het binnenzwembad met ligweide en de Waterburcht in Millen, op 15 km van het Nederlandse Maastricht en de Belgische steden Bilzen, Luik en Hasselt liggen ook op fietsafstand.
  Yachting Kanne http://www.yakan.be en Club nautique Les Tchéroux – http://www.tcheroux.net/ zijn ook goed bereikbaar vanuit deze B & B. De haven van Kanne is gelegen aan het Albertkanaal (kilometer punt 19.1) in een rustige groene omgeving, tussen het Plateau van Caestert en de watermolen van Eben Emael. Surf- zeil- en waterscooterplek Les Tchéroux ligt even verderop bij de doorgang naar de Maas en grindgaten. Op de oude Maas kan je met elektrisch aangedreven bootjes varen, de nieuwe Maas kan je op via de Maastrichtse Binnenhaven ’t Bassin en Nautisch Centrum Pietersplas (André Rieu woont ernaast). Naaktrecreatie kan in Maastricht bij Naturisten De Maasplassen (dagkaart) of in Eijsden op Recreatiepark Dagstrand Oost-Maarland aan een voormalige grind-win-plas. De plassen hebben een open verbinding met de Maas. Vanaf het strand heb je een prachtig uitzicht op de Sint Pietersberg. Onze stralingsvrije B & B ligt aan het fietsroutenetwerk van Haspengouw en je kunt bij Ternaaijen met het fiets- en voetveer de Maas over naar Eijsden in Nederland. Ons huis ligt in het wandelgebied Millen en Valmeer met startplaats de Waterburcht, op fietsafstand van de vredes-toren in Eben Eser.
  Zonnige groeten, Mirjam.
  Talen(t)
  Vertalingen Frans-Engels-Nederlands
  Lessen voor bijzondere kinderen
  Talen_tMirjam at yahoo dot com
  Stralingsvrije Bed and Breakfast ‘Oase’
  Elderenweg 46, B 3770 Riemst-Millen, België.

 10. Mirjam zegt:

  Hi nature friends,

  One of my tasks in this life is saving mother earth. If you are ever in Belgium, please come stay with me. I am electro-hypersensitive and want to help other electrosensitives by offering a radiation-free B & B. Frans gave me permission to use this medium to spread the word. There is no radiation here. No mobile phones are in use, no wireless anything and we use rainwater for the toilet.
  My husband and me offer peace and quiet plus biological food. You can see photographs on http://www.riemst.be/fb111wikf213wdmc1lyf158.aspx
  Maastricht in The Netherlands and Aix-la-Chapelle in Germany are close and there are many castles worth visiting here.
  One of my other tasks in this life is connecting the peoples, that I do by translating. At the moment I am translating a book on the invisible risks of the wireless Era.

  Have a wonder-ful day. Mirjam Coumans.

  Radiation-free B & B ‘Oasis’
  Tel +32 / 12 / 45. 85. 41
  Wind energy, grey-water-circuit, smoke-free in the healing gardens and our English cottage, bathroom with shower, toilet and bath, outside solar showers, big garden on
  Elderenweg 46, 3770 Riemst-Millen, Belgium. Breakfast with biological products, 30 Euro p.p. / night. One child and two grown-ups in room.
  Talen(t)
  Translations French-English-Dutch,
  Lessons French and Dutch
  Talen_tMirjam at yahoo dot com

 11. Ger Oosterveen zegt:

  Goedendag Frans,
  Graag wil ik je vragen naar aanleiding van je artikel in
  Frontier over de kruidendranken van Olof Smitof je me er
  iets meer over kan uitleggen hoe dit werkt.
  Zeker omdat het voor mij nog zo onbekend is.

  Ik kan nl. niets vinden op internet en omdat een fles
  70 euro kost en er verder eigenlijk niks van af weet is het voor
  mij toch veel geld.

  Vind het een erg indrukwekkend verhaal en ben zeker geintersseerd
  in deze kruidendranken.

  Ik hoor graag van je.

  met vriendelijke groet,

  Ger Oosterveen

 12. Mirjam zegt:

  Hallo Frans, ik werk voor KRO TV en wil je graag even spreken aangaande het artikel over de vloekendokter. Kun jij mij even contacten? mirjam.vanbiemen@kro.nl

 13. Martien Baars zegt:

  Straks op 6 en 7 april 2012 wordt de 10e Jan Knippenberg Memorial gehouden. In dat verband vond ik ‘In bed met Jan Knippenberg'(uit het VSB lopersboek van 1996) een mooie anecdote.
  Mogen Mikel Knippenberg en de JKM organisatie dat stukje (met bronvermelding) ook publiceren op de JKM-site en op http://www.ultraned.org?

  Groeten van Texel, Martien

 14. Hoi natuur vrienden,

  Frans gaf mij toestemming dit medium te gebruiken om mijn boodschap te verspreiden. Een van de levenstaken in dit leven is: helpen moeder aarde redden. als u ooit in België vlakbij Maastricht bent, logeer dan eens in onze B&B. Ik ben electro-hypersensitief en wil andere electro-gevoeligen helpen door een http://www.StralingsvrijeBenB.vpweb.be te bieden voor weinig geld. Er is geen straling in ons huis. Wij gebruiken geen mobieltje, niets is draadloos aangesloten en wij gebruiken regenwater om ons toilet door te spoelen.
  Mijn echtgenoot en ik bieden een vredig, rustig verblijf plus biologisch ontbijt (zoveel mogelijk bio- Fair Trade- en streek-producten). U kunt meer foto’s zien op http://www.bed-breakfast-world.com/300417/radiation-free-bed-&-breakfast-oasis.html
  Luik in Wallonië en Aken in Duitsland liggen hier in de buurt en er zijn veel kastelen die het waard zijn om te bezoeken hier in de Haspengouw.
  Eén van mijn andere levenstaken in dit leven is verbindingen leggen tussen de verschillende volkeren, dat doe ik door te vertalen. Op het moment heb ik geen vertaalopdrachten, dus stuur ze maar door via Talen_tMirjam@yahoo.com als u wilt.

  Warme groeten uit fruitig Limburg! Mirjam Coumans.

  Radiation-free B & B
  Tel +32 / 12 / 45. 85. 41
  Wind enerie, rookvrije genezende tuinen rondom ons English cottage, badkamer met douche, bad en toilet,
  Elderenweg 46, 3770 Riemst-Millen, Limburg, Haspengouw, België. Inclusief ontbijt vanaf 35 Euro p.p. / nacht. Max. 1 kind en 2 volwassenen.
  Talen(t) Translations French-English-Dutch, Lessen Frans en Engels, taalonderdompelingen voor kinderen vanaf 3 maanden.

 15. magda hoeve-rappoldt zegt:

  waar kan ik cold comfort bestellen?
  m.vr.gr.

 16. Frans zegt:

  Gewoon even en mailtje sturen naar Olof Smit via de website earthfather.eu.

 17. magda hoeve-rappoldt zegt:

  dankjewel!
  groeten van magda

 18. Sophie zegt:

  Beste Frans Vermeulen,
  Ik heb artikelen van u gelezen in de Paravisie. En daarom schrijf ik u, want u weet inmiddels vast heel veel op spiritueel gebied. U schreef bijvoorbeeld over Braco. Is hij werkelijk indrukwekkend? Of is zijn gave slechts voor enkelen effectief? Weet u anders iemand anders met heel veel van dergelijke kracht? Ik hoor graag van u. Ik ben benieuwd.
  Met vriendelijke groet,
  Sophie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s